2013. május 27.

vásári tapasztalatok

Tegnap részt vettem életem első vásárán eladóként, a Gozsdu-udvarban, és szerénykedés ide vagy oda, meg kell mondjam, a párnák hatalmas sikert arattak!
Lehet ez a kezdők szerencséje, megérdemelt visszaigazolás, energiazavar az univerzumban, most nem fogom elemezni, egyszerűen csak örülök... :)))

A standom kinézetén még finomítanom kell, a buntingok eléggé ütik a kompozíciót

Kiválóan sült el az egész, míg kora reggel itthon még esett, a vásár egész ideje alatt sütött a nap, vagy borult, de száraz idő volt, ami azért lényeges, mert udvari helyet kaptam. Nagyon jót, méghozzá, nagy tér volt körülöttem, úgyhogy jól szét tudtam rakni a koffereket  A rutinos vásározók szerint gyönge nap volt a tegnapi amúgy, hát tényleg nem hömpölyögtek tömött sorokban az emberek, de hol érdekel ez engem, mikor olyanokat hallok, hogy "hű, ezek tényleg szépek", meg " vow, look at those cushions". Ami mondjuk érdekes volt, hogy gyereket alig lehetett látni, biztos máshová vitték mulatozni őket. Inkább külföldiek nézelődtek.
A kipakolásban borzasztó lassú voltam, úgy képzeljétek el, hogy délután hat (!!!) volt, mire befejeztem a címkézést, pedig reggel nyolckor kezdtük. Leülni nem is tudtam, és úgy teltek az órák, mint a percek, csak már itthon, este rogytam le a kanapéra, hogy úúúristen, de fáradt vagyok.


Nagyon bejött a vásár eladás szempontból is, rengeteg párnámat megvették, imádták a Terra meg Vitrage kollekciót, a Vintage-ből is fogyott rendesen, szóval (elnézést, ha dicsekvésnek tűnik, de ez most ilyen poszt  lesz, hajt a lelkesedés), iszonyú jó érzés, hogy vannak emberek, akiknek annyira tetszenek a munkáim, hogy meg is akarják vásárolni azokat :D Sok hónap munkája van benne, tényleg megerősítő egy ilyen visszajelzés.
 Leginkább külföldiek vásároltak, de például az egyik kedvencemet, a crazy blokkos Vitrage- t egy szimpi magyar pár vitte el. Helyiek amúgy nagyon kevesen voltak az egész vásárban.
A LOBO GO zászlókkal vicces helyzetek adódtak, nem tudtam őket jól kirakni, egy dögnehéz dióskosarat vittem hozzájuk, amiből persze az első öt percben kifordult az összes zászló. Úgyhogy erre még ki kell találnom valami felületet. A gyereknap ellenére egy gyerkőcnek vittek csak belőlük, a többit elhappolta egy olasz design shop tulaja, aki a boltnyitó ünnepségre megvett egy rakattal. A párnákra is ráflesselt, talán még együttműködés is kialakul. Ez egyébként az egyik legjobb hozadéka volt a vásározásnak, sok emberrel ismerkedtem meg, rokonlelkekkel és alkotókkal egyaránt. Nagyon nagy élmény volt!8 megjegyzés:

 1. Gratulálok! Én a blogban látottak alapján a megérdemelt visszaigazolásra szavazok! :))))))

  VálaszTörlés
 2. Már tűkön ültem, hogy mi volt veled tegnap. Igazság szerint nincs mit csodálkozni a leírtakon, egyszerűen megérdemelted, sok hónap munkája végre beérett. No tényleg jó vagy! Nagyon jó! És ezt már nem csak a netes követőid tudják, hanem hús-vér emberek! :) A stand pedig hihetetlenül hangulatos, nekem a buntingok sem lógnak ki a sorból. Szuper minden! És csak győzz varrni ezek után! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon örülök Neked! Csodálkozni egy cseppet Sem csodálkozom, gyönyölrüek a portékáid! A standod meg olyan hangulatos, hogy nem is lehetne nem oda bekukkantani! :))

  VálaszTörlés
 4. Köszi mindenkinek a kedves szavakat!!!
  Most vasárnap ismét megyek, majd meglátjuk mennyire tartós az érdeklődés :)
  A standdal kinézetével még nem vagyok megelégedve, de majd fejlesztem a dekort :D

  VálaszTörlés
 5. Szupi!Gratulálok nagyon szép a standod!:)

  VálaszTörlés
 6. Nem nagyképűség, nem dicsekvés, hanem a jól megérdemelt dicsőség! Gratulálok, kitartó és eredményes folytatást kívánok;)

  VálaszTörlés