2012. november 24.

cipő és google


Kedves Olvasóim, akik remélem még vagytok!

Ezt a gyönyörű, vadonatúj cipőt tegnap turkáltam az egyik Hádában, kevesebb, mint ezerért. Lenne még fotó róla, de....
Ez a kép most egy ideig az utolsó tőlem, mert a Google azzal szivat, hogy megtelt a tárhely és fogalmam sincs, mit csináljak, mert bérelni nem akarok tőlük.

Any idea, valaki?

A mihamarabbi viszontlátásig,

Sublót

8 megjegyzés:

 1. Ildi-gyöngye ugyan ezzel a problémával küzdött, neki az alábbi megoldást javasolták, azóta már tudott posztolni:
  BMonica23, Mónika írta...
  Tegnap nekem is pont ugyanez a problémám adódott :(Liza ezt az üzenetet hagyta nekem, követtem az utasításait és sikerrel jártam, remélem neked is segíteni fog!!! Az üzenet: A legegyszerűbb megoldás talán az, ha létrehozol még egy g-mailes e-mail címet és felveszed a blogodba szerzőnek. (ezt a Beállítások menüpontban tudod megtenni)Akkor újra lesz egy webalbumnyi tárhelyed.
  Ahhoz, hogy ez ne teljen be olyan hamar, azt ajánlom, hogy a képeket kicsinyítsd le feltöltés előtt. nekem a kb 600x400-as jött be, az még jól látható, de nem foglal rengeteg helyet.
  Sok sikert!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszi RaMary, ezt fogom tenni...:/ közben kiderült, van egy olyan megoldás is, amit Kucorgó anyámkája talált, hogy a webalbumban átméretezi a képeket visszamenőleg.

   Törlés
  2. Juj, ez engem is nagyon érdekelne...egyenként kell megtenni??? Vagy esetleg van valami tuti lehetőség amivel esetleg gyorsítani lehetne az átméretezést?? Előre is köszi a válaszodat!! (nekem is volt hasonló problémám, akkor én egy csomó régi fotót töröltem, most azok helyére töltök, ezért érdekelne minden lehetőség. Köszi!)

   Törlés
 2. Tehát meg kell keresni a Picasa webalbumodat. Aztán egyenként minden bejegyzésedbe bemenni. Bejegyzésenként letölteni a képeket egy mappába, majd utána kitörölni a posztból a képet, és visszatölteni a kis felbontásút. Aztán a webalbumból kitörölni a nagy felbontásút, mert automatikusan nem törlődik. Újraformázáshoz ez pl. egy jó online 1szerű program:
  www.picresize.com/edit

  Most úgy tűnik, én is ezt fogom tenni, mert mivel több blogot is írok, az új profil macerásabb. De ez se piskóta, Jgy, hogy egyenként megy...

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Tündér vagy, nagyon köszönöm. Igaz, hogy nagyon melós, de meg kell tennem nekem is. Közben találtam valamit:
  " Kisnyul írta...
  Mióta a picasán is d uplikálja a képeket a blogger én a következőképp írom a bejegyzéseimet:
  szöveg....aztán a kép beszúrásakor átmegyek a HTML kódos írásra, ott beszúrom a megfelelő helyre a képet, majd vissza az írásra. Macerás, de így nem kerül fel a picasa-ba feleslegesen egy kép sem. "(Köszi Kisnyúl, zseniális vagy!:))
  És:én ma kipróbáltam, és működik, nem tett be semmit a Picasába, viszont a blogomban megjelent a fotó.

  VálaszTörlés
 5. én is pont most csinálom...
  figyu, mit találtam, ezzel lehet tömegesen átméretezni a fotókat! (kicsi könnyebbség)

  http://www.picresize.com/batch.php

  a html-t még emésztem, olyan rémképek tapadnak hozzá, hogy kinyírom az egész blogot, ha belenyúlok....:-o

  VálaszTörlés
 6. Szuper lesz ez a link...nagyon köszi!!!!!
  A html-nél óvatos voltam, a legutolsó karakter után mentem, enter, és utána mókuskáltam csak. Tudom, hogy egy rossz mozdulat kell csak....:))

  VálaszTörlés