2012. szeptember 9.

dizájnolj fogkrém tubussal

ruhadísz fogkrémes tubusból

Nagyon foglalkoztatnak mostanában a recycle ötletek, megoldások a divatban. Összegyűjtöttem pár  igényes darabot mutatóba, no meg egy sajátot is. Ez utóbbi a nemrég varrt fekete ruhámra készült rátét-díszként, egy fogkrém tubusából.
A kimosott, megszárított fogkrémes tubust tetszőleges csíkokra daraboltam fel, majd félbehajtott ferdepánttal tűztem oda mindkét végén a ruhám vállrészére (természetesen a fehér belsejével kifelé:). A másik fajta, ezüst színű tubusbelsőből egy garbóm nyakrészére kreáltam díszítést.





a ruha válldísze is fogkrémes tubusból van

a két darab együtt


Különleges ékszerek PET palackokból:


forrás

PET palackból készített fülbevalók  -  forrás

forrás

ékszertartó állványka a palackok aljából - forrás
Ugye milyen jók?

8 megjegyzés:

  1. Hát ez baromi jól néz ki! Nagyon jó ötlet! Lehetne belőle nyaklánc vagy karkötő is. Felrakhatlak a Pinterest-re? Felraknálak a Biginre is, de az a nyomorult nem enged bejelentkezni már hetek óta (azt írja, hogy nincs ilyen email cím).

    VálaszTörlés
  2. Köszi, nekem is tetszik! :) Képzeld, pár hete én is regisztráltam a Pinterestre, csak még nem tudtam foglalkozni vele. Légyszi még ne rakd ezt fel, mert el szeretném küldeni egy oldalnak, ahol nem örülnek, ha más nagy oldalon is megjelenik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké! Még jó, hogy megkérdeztem. Remélem bejön :)

      Törlés
    2. Közben meggondoltam magam, úgyhogy sztornó az előző. Milyen határozott vagyok... írok privátban mindjárt.

      Törlés
  3. Jó ötlet! Én is igyekszem minél több dolgot újrahasznosítani, de a fogkrémes tubus eddig a szelektívben végezte. Lehet, a következőből készítek valami hasznosat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szerintem nagyon kellemes anyag, könnyen vágható, nem éles a széle, jól varrható..stb. Mi is gyűjtjük innentől kezdve :D

      Törlés
  4. Zseniális ötlet a fogkrémes tubus! Én is szeretek újrahasznosítani, de ez még nem jutott eszembe. Nagyon mutatós és csinos a kreációd!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszik:) Blogot nem vezetsz al alkotásaidról? Szívesen megnézném.

      Törlés