2013. május 2.

köszi!

Ez a díj Adrienntől érkezett, remek ötletgyűjtő blogot vezet,  jó ízléssel (és ha a helyzet úgy kívánja, humorral ) választja ki bejegyzése témáit. Egy bizonyos Barbie - szoknyának még most is a hatása alatt állok. Külön tetszik, hogy amúgy nehezen megtalálható és nagyon hasznos tutorialokat oszt meg. Köszönet érte!





Mivel a múltkor ellinkeskedtem a továbbadást (utálom, amikor egy díjért még meg is dolgoztatnak :D), elhatároztam, hogy tisztességes leszek. Főleg, mert az igazi célja az ilyen elismeréseknek nagyon is nemes, felhívja a figyelmet a kisebb blogokra is. 

Szabályok:

1.Megemlítem,hogy kitől kaptam a díjat! (Ez fentebb már megtörtént...)

2.Felsorolok 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a rendszeres olvasók száma!
3.Egy-egy kommentet hagyok a kiválasztott blogokon a díjazásról...!


Ramary gyöngyei : hangulatok, zenék és igazán különleges drót és gyöngyékszerek blogja. Nagyon tetszenek Ramary alkotásai, munkái az embert nem csak arra késztetik, hogy elaléljon "Hű, de szép!". Valahogy több van bennük. 

Csicseriborsó, bab, lencse:  telitalálat az édesszájúaknak és a keleti ízek kedvelőinek Csicseriborsó blogja. A szerző még egy másik, belgaságokról szóló blogban is közreműködik. Ajánlom nektek!

Varryou: egy testvérpár, Anna és Kinga közös varrós blogja. Gyönyörű fotók, fantasztikus kelmék, jó tutorialok minden mennyiségben :) Nagyon szívesen olvasgatom őket.

Horgoblog: teljesen szabálytalan, mert jóval több követőjük van, mint 200, de ez egy annyira jó kezdeményezés, hogy nem hagyhattam ki. Mindenkinek, akit érdekel a horgolás, tanulni szeretné vagy megosztania tudását, kihagyhattalan magyar fórum.

Most pedig teljesítem a harmadik pontot...

Mindenkinek további örömteli blogolást!





2 megjegyzés:

  1. Köszönöm! És nem csak azt, hogy rám gondoltál, hanem különösen azokat a kedves szavakat, melyekkel átadtad a díjat. Igyekszem felnőni hozzájuk! Köszi!

    VálaszTörlés
  2. Örömmel tettem, és komolyan gondolom !

    VálaszTörlés